MENU
food-microscope

Inovační trendy v potravinářství

Středočeské inovační centrum Vás zve na seminář o inovačních trendech v potravinářství – ZDRAVÉ POTRAVINY, který se uskuteční ve středu 31….

31. 5. 2017
combine-harvester-702413_1280

INOVAČNÍ PLATFORMA pro potravinářský průmysl

První setkání Inovační platformy pro potravinářský průmysl (IPP) se uskuteční ve středu 31. 5. 2017 od 13.30 do 15.30 hod. v…

31. 5. 2017
#WSPRG

Watson Summit Prague 2017

Zajímá vás, jak bude vypadat Česká republika v roce 2022? Zveme vás na diskuzi, jak digitální transformace ovlivňuje směr technologického…

25. 5. 2017
chile-volcano

Aktuální příležitosti pro české firmy v Chile

Rádi bychom vás pozvali na Kulatý stůl s panem Javierem Barroilhetem, prezidentem Chilsko-české obchodní komory se sídlem v Santiagu de Chile na téma aktuální…

25. 5. 2017
tacr-logo-II

Pozvánka na seminář konaný pod záštitou premiéra ČR Mgr. Bohuslava Sobotky

SOCIAL EFFECTIVENESS OF PUBLIC ADMINISTRATION akce se uskuteční v Hrzánském paláci na Praze 1. Program konference

24. 5. 2017
Týden Inovací

Týden inovací

V rámci druhého ročníku Týdne inovací Vás srdečně zveme na seminář Společnost 4.0 – výzva pro střední Čechy Společnost 4.0 je v…

23. 5. 2017
SmartCity-logo-II

14. ČESKÉ DOPRAVNÍ FÓRUM na téma: Integrovaná doprava Prahy a Středočeského kraje , doprava v klidu

Další informace… Avizo konference Program konference

22. 5. 2017
logo-vouchery

Inovační vouchery – Seminář pro žadatele

Seminář je určen pro žadatele o finanční podporu z programu Středočeské inovační vouchery, tedy pro zástupce obchodních korporací, které mají…

7. 4. 2017
Zbyněk-Frolík

Zbyněk Frolík hostem SIC TUESDAYS

Podnikatel roku 2003, Manažer roku 2009, člen představenstva Svazu průmyslu a dopravy ČR, člen Rady vlády pro konkurenceschopnost a hospodářský růst….

4. 4. 2017
Pro México

Všichni už podnikají v Mexiku. Buenos Días já taky jdu!

Mexiko je největším obchodním partnerem ČR v Latinské Americe. Na rozdíl od jiných zemí (např. USA) mají členské státy EU výhodu…

29. 3. 2017