MENU

FoodTech: Inovace v potravinách  

20. 11. 2024, 14:00 - 17:00 Respirium VŠCHT - Technická 3, 160 00 Praha 6

Hledáte obchodní partnery či investory v oblasti inovativních potravinářských technologií? Chcete se rychle seznámit s lídry oboru, ať už z byznysu, výzkumu nebo veřejných institucí? Na speed datingu Science4Business to zvládnete. Za pár hodin si odnesete desítky cenných kontaktů a informací, které byste jinak získávali dlouhé měsíce.  

Co vám speed dating přinese?

  • Až 50 cenných kontaktů na lídry oboru jen za 3 hodiny 
  • Unikátní networking, který už nastartoval řadu obchodních partnerství   
  • Vhled do aktuálních technologií, trendů a inovativních projektů v potravinářství 

Pro koho je akce určena?

Pro všechny inovativní podnikatele, vědce a výzkumníky, investory a zástupce veřejných institucí ze Středočeského kraje nebo se zájmem v tomto kraji podnikat či investovat.    

Jaké trendy a aktuální témata objevíte?

Setkáte se s experty z výzkumu, byznysu i veřejných institucí, kteří se věnují aktuálním tématům v následujících oblastech.

  • Technologie zpracování potravin

Sdílejte zkušenosti a inovace v modernizaci konvenčních potravinářských technologií a zavádění inovativních technologických postupů. Prozkoumejte možnosti automatizace výroby, která vám pomůže zvýšit efektivitu a kvalitu produkce. 

  • Bezpečnost potravin 

Diskutujte o vazbě technologie výroby potravin na zdravotní a senzorické přínosy pro konzumenty. Vyměňujte si poznatky s odborníky na bezpečnost potravin, kteří se zabývají prodlužováním trvanlivosti potravin a prevencí jejich kontaminace. 

  • Udržitelnost v potravinářství 

Připojte se k diskuzím o vazbě technologie na udržitelnost a cirkulární ekonomiku. Zjistěte, jak valorizace odpadů z potravinářského a gastro sektoru může přeměnit odpad na cenné zdroje, čímž přispějete k cirkulární ekonomice a udržitelnější budoucnosti. 

  • Nutriční a senzorická jakost potravin 

Propojte se s inovátory, kteří rozvíjejí zdravotní a senzorické přínosy potravin pro konzumenty. Diskutujte, jak zvyšovat nutriční hodnotu a senzorickou atraktivitu potravin pomocí moderních technologií.

Účast je bezplatná. Počet míst omezen. Rezervujete si své místo ještě dnes! 

Harmonogram 

13:45 příchod hostů, registrace 
14:00 úvodní slovo (prof. Hajšlová, VŠCHT) 
14:15 představení formátu speed dating 
14:30 1. kolo speed datingu 
15:00 cofee break 
15:20 2. kolo speed datingu 
15:50 občerstvení, networking 
16:00 možnost prohlídky analytické laboratoře
17:00 konec akce 

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.   

FoodTech, inovace, technologie, potravinářství, networking

Jana Hajšlová je mezinárodně uznávanou odbornicí na bezpečnost a kvalitu potravin. Působí na VŠCHT Praha, kde vede akreditovanou Metrologickou a zkušební laboratoř. Je profesorkou v oboru chemie a analýza potravin a držitelkou řady prestižních ocenění. Za výjimečný přínos pro vývoj analytických metod získala Harvey W. Wiley Award. 

Jak speed dating probíhá?

Usadíte se ke stolu, který sdružuje účastníky z jedné oblasti. Každý má 2 minuty, aby ostatním představil, co může nabídnout nebo co by naopak potřeboval. Následuje volný networking s občerstvením, kdy můžete prohloubit kontakty a probrat možnosti spolupráce s potenciálními partnery. Speed dating Science4Business startuje úspěšné spolupráce. Přečtěte si jeden z inspirativních příběhů.

Budeme rádi, pokud na akci vystavíte své postery, roll-upy, brožury nebo další materiály (ať vědecké nebo komerční). 

Kontaktní osoba pro vaše dotazy