MENU

Inovační slovníček SIC – písmeno E – Entrepreneur

Možná jste to zažili sami. Váš podnikatelský záměr vám nedá spát, bydlíte skoro v garáži a snažíte se svoji myšlenku přetavit v úspěšný business. S trochou nadsázky by se tak dal popsat život entrepreneurs. Lidí, kteří zakládají nebo rozjíždí firmu. Kde pro ni najít zdroje? Jak nastavit business plán a obchodní model, abyste prorazili v konkurenci? Jdete s kůží na trh a nesete odpovědnost za rizika.

Jsme Středočeské inovační centrum (SIC) a víme, že rozjet vlastní business není vůbec snadné. Až polovina českých start-upů do pěti let zaniká, i když přináší skvělé nápady. Dlouhodobá spolupráce nás naučila podnikatele obdivovat. Pochopili jsme, že k úspěchu potřebujete nejen technické znalosti o vašem produktu či službě a dobrý business plán, ale i odborné znalosti z oblasti legislativy, financí a dalších oborů. Právě proto jsme v SIC zkoncentrovali know-how do nového programu Start-Up Now!

Zasadili jsme ho do našeho portfolia služeb tak, že vám oproti konkurenci můžeme nabídnout odborné vedení na celé vaší cestě. Pomůžeme vám business založit, podpoříme vývoj a inovaci vašich produktů, jejich zavedení na trh i expanzi do světa.