MENU

AI v praxi

26. 6. 2024, 09:00 - 15:00 Brain4Industry

Rádi byste pronikli do světa AI a začali jeho možnosti využívat naplno?

Pak je tu právě pro vás workshop AI v praxi. Kurz vám pomůže zjednodušit vaši každodenní práci. Naučíte se pracovat s nejpoužívanějšími AI nástroji a získáte tipy a triky, jak správně promptovat i řadu praktických rad pro psaní textů či tvorbu grafiky.

Co si odnesete: 

  • schopnost pracovat s nejpoužívanějšími AI nástroji
  • tipy a triky, jak správně promptovat (zadávat své požadavky pro AI)
  • naučíte se využívat AI pro psaní textů, práci s Excelem i grafikou
  • získáte řadu ukázek a praktických příkladů

Pro koho je workshop určen:

Pro všechny, kteří chtějí zlepšit efektivitu a produktivitu ve své každodenní práci.

Pro malé a střední podniky je kurz zdarma (v režimu de minimis).

Jsme součástí konsorcia Brain4Industry, které je v síti EDIH (European Digital Innovation Hub). Pro malé a střední firmy do 499 zaměstnanců je cena kurzu 100% pokryta příspěvkem EU. Kurzovné je hrazeno formou zápisu do rejstříku de minimis na základě smlouvy o poskytnutí vzdělávacích služeb a vyplnění dotazníku Evropské komise – tzv. Digital Maturity Assessment. Zapojeným firmám se při počtu 8 účastníků převádí 16.853,- Kč do de minimis. Při jiném počtu účastníků se výše převodu do de minimis může lišit. Pro bližší informace nás prosím kontaktujte.

Workshop probíhá v rámci Akademie Brain4Industry.

Poznejte lektora workshopu:

Ivan Tarant, IT manager z Centra HiLASE s bohatými zkušenostmi v IT a AI. Jeho odborné znalosti zahrnují počítačové simulace a výpočty, umělou inteligenci a komplexní IT architektury. Ve své výuce klade důraz na praktické aplikace a propojení teoretických znalostí s reálnými technologickými výzvami.

Rezervujte si místo ještě dnes!  

Kontaktní osoba pro vaše dotazy: