DIGITÁLNÍ AUDIT

MENU

DIGITÁLNÍ AUDIT

Řešíte, jak začít s digitalizací? Do čeho investovat svůj čas a peníze? A jak digitalizaci správně naplánovat? Rozhodněte se na základě objektivních dat a pohledu nezávislých odborníků. Využijte rychlou analýzu, která zmapuje připravenost vaší firmy na digitalizaci v konkrétních oblastech. Získejte jasný plán, odkud a jak digitalizovat s ohledem na vaše obchodní cíle. 

Co díky auditu získáte?  

  • Ucelený pohled na stav vaší firmy v oblastech vhodných pro digitalizaci
    – na základě objektivních dat
    – z pohledu technologií (automatizace, systémy apod.), firemních procesů i z hlediska lidského potenciálu 
  • Expertní doporučení, do čeho se vám vyplatí (ne)investovat a jasný plán, jak postupovat a na koho se obrátit
  • Přesnou mapu míst, která můžete ve firmě zlepšit

Komu je audit určen? 

Pokud jste malá a střední firma, získáte Digitální audit bezplatně, díky programu Evropského digitálního inovačního Hubu (EDIH). 

Kdo analýzu dat provádí?  

Vstupní digitální audit zpracovávají naši experti ze Středočeského inovačního centra a technologické společnosti CARDAM Solution.

MÁM ZÁJEM O NEZÁVAZNOU KONZULTACI

Jak to probíhá?

Krok 1: Úvodní schůzka

Setkání s klíčovým rozhodovatelem: definice strategických byznys cílů firmy, klíčových oblastí auditu a výběr pracovníků, kteří se účastní rozhovorů.

Krok 2: Sběr dat

2 až 3 individuální rozhovory s dalšími členy vedení/managementu a pracovníky. Celkem 4 až 8 hodin. Aplikujeme přístup 360, tzn. dotazování na různých úrovních. Zaměřujeme se na procesy, data i infastrukturu.

Krok 3: Zpracování dat a výstupní analýza

Společné zhodnocení stavu, identifikace potenciálních kritických míst. Návrh prioritních řešení a plánu odkud a jak začít. Výstupem je objektivní zpráva o připravenosti vaší firmy na digitalizaci.

Kontaktujte nás
Kontaktujte mě