MENU

VYBERTE SI ODBORNÉHO MENTORA PRO VÁŠ ÚSPĚCH V DIGITÁLNÍ ÉŘE!

Řešíte, jak začít s digitalizací, do čeho investovat svůj čas a peníze a jak vše správně naplánovat? Chcete ve vaší firmě zrealizovat konkrétní digitalizační projekt? Chybí vám kapitál na digitalizaci nebo nákup pokročilých výrobních technologií?

Pak jste na správném místě. Dokážeme vám nabídnout kompetence desítek nezávislých expertů i více než 200 odborných partnerů z celé Evropy.

Proč se vyplatí spolupracovat s našimi experty?

  • Jsou nezávislí a chrání vaše zájmy.
  • Mentoring získáte velmi výhodně.
  • Omezili jsme administrativu na minimum.

PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÉ SPOLUPRÁCE

Petr Přibyl (IT ředitel):

„Dokážeme automatizovat naši výrobu? A jak to uděláme? Se SIC expertem jsme skutečně našli několik možných řešení. Velmi oceňuji, že nám zároveň pomohl provést jejich ekonomickou analýzu. Pochopili jsme totiž, proč je náš nápad využít kolaborativního robota nevýhodný, a nemusíme tak plýtvat časem, energií a penězi.

Díky skvělé spolupráci jsme získali zásadní vhled – potřebujeme automatizovat větší část operací na výrobní lince, nejen naše přípravné pracoviště. Teprve pak bude mít inovace smysl. Program Digitalizace bych vřele doporučil, protože se nyní dokážeme správně rozhodnout, jak automatizaci řešit. A navíc přesně víme s kým.“

Zaměření SOPO s.r.o. – navíjení statorů a rotorů (vývoj a výroba)

   Zdeněk Čejka (ředitel a majitel):

„Jak robotizovat broušení a leštění našich kloubních implantátů? Program nám přinesl skvělého experta: spolu jsme analyzovali pracoviště a zjistili, že robotizace smysl nedává. Ušetřil mi několik milionů korun, které bych investoval zbytečně.

Expert nám poté pomohl najít mnohem výhodnější řešení, díky němuž rozšíříme naše portfolio produktů a služeb. V tom byla spolupráce jedinečná.“

Zaměření ProSpon, spol. s r. o. vývoj a výroba implantátů

 

Kontaktujte nás
Kontaktujte mě