MENU

29. 1. 2018, 14:00 Nám. Jana Palacha 80, Praha 1

Vážená paní, vážený pane,

rádi bychom Vás pozvali na unikátní setkání se studenty Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze nazvané CONNECTion, které proběhne v rámci společného projektu Magistrátu hl. m. Prahy a Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest s názvem Komunikační platforma, jehož cílem je vytvořit prostředí stimulující inovace a zvýšit intenzitu spolupráce veřejného, soukromého a akademického sektoru.

Setkání proběhne v pondělí 29. 1. od 14:00 hod. v prostorách Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze!

V rámci akce budete mít možnost poznat to nejlepší z mladého českého designu a zároveň navázat přímou spolupráci se studenty z posledních ročníků.

Akce bude zahájena komentovanou prohlídkou ateliérů, v nichž bude právě probíhat výstava semestrálních prací Artsemestr. Následovat bude samotný networking, ve kterém budete mít příležitost blíže poznat jednotlivé studenty a jejich práci. Představí se zde především studentky a studenti, kteří při své práci spolupracují s průmyslem.

Těšit se můžete také na představení programu Pražských voucherů Magistrátu hl. m. Prahy s alokací 480 mil. Kč a Kreativních voucherů Středočeského inovačního centra.

V případě Vašeho zájmu se prosím registrujte ZDE, nejpozději do 24. 1.!

Účast je ZDARMA, avšak kapacita je omezená a vzhledem k formě setkání je NUTNÉ se předem zaregistrovat!

Z uvedených údajů v registračním formuláři bude vytvořen kontaktní katalog, který obdrží účastníci do e-mailu den před konáním akce a jehož cílem je blíže představit účastníky a umožnit jim tak lépe se na setkání připravit.

V případě jakéhokoli dotazu se na mne neváhejte obrátit!

Těšíme se na Vás!