Aktuality

 data-srcset
MENU
17. 5. 2017

V rámci druhého ročníku Týdne inovací Vás srdečně zveme na seminář Společnost 4.0 – výzva pro střední Čechy

Společnost 4.0 je v počátcích, ale už nyní přetváří celé hodnotové řetězce. Do budoucna má přinést ještě větší propojení průmyslu,…

16. 5. 2017

SIC hostilo zasedání Výboru pro hospodářský a regionální rozvoj, vědu a výzkum

15. května se ve Středočeském inovačním centru (SIC) v Dolních Břežanech uskutečnilo letošní páté zasedání Výboru pro hospodářský a regionální rozvoj,…

14. 5. 2017

INOVAČNÍ PLATFORMA pro potravinářský průmysl

První setkání Inovační platformy pro potravinářský průmysl (IPP) se uskuteční ve středu 31. 5. 2017 od 13.30 do 15.30 hod. v…

13. 5. 2017

Aktuální příležitosti pro české firmy v Chile

Rádi bychom vás pozvali na Kulatý stůl s panem Javierem Barroilhetem, prezidentem Chilsko-české obchodní komory se sídlem v Santiagu de Chile na téma aktuální…

13. 5. 2017

Zajímá vás, jak bude vypadat Česká republika v roce 2022? Zveme vás na diskuzi, jak digitální transformace ovlivňuje směr technologického…

12. 5. 2017

Středočeský kraj vyhlašuje program na podporu inovačního prostředí ve Středočeském kraji

Zájemci z řad veřejných subjektů o dotace na přípravu projektů s významným dopadem na inovační prostředí ve Středočeském kraji se…

11. 5. 2017

Středočeské firmy chtějí držet krok s konkurencí. Pomoci jim může inovační voucher.

30 žádostí na projekty za 3 937 174 korun. Takový je výsledek druhé výzvy Středočeských inovačních voucherů – jednorázové dotace…

9. 5. 2017

Pohlédněte do hlubin vesmíru

Rádi bychom Vás pozvali na výstavu Astronomického ústavu AV, jednoho z našich zakladatelů. AD INFINITUM neboli do nekonečna je název…

5. 5. 2017

Výběrové řízení – ODBORNÝ/Á ASISTENT/KA

Středočeské inovační centrum, vyhlašuje výběrové řízení na pozici „ODBORNÝ/Á ASISTENT/KA“ Požadavky: Angažovanost a zájem o budování společné značky a prohlubování…

14. 4. 2017

Inovační trendy v potravinářství

Středočeské inovační centrum Vás zve na seminář o inovačních trendech v potravinářství – ZDRAVÉ POTRAVINY, který se uskuteční ve středu 31….